HTML

KOTK

Friss topikok

Archívum

Szerezz OKJ-s szakmát az egyetem vagy főiskola előtt!!

2007.07.28. 09:32 :: V. Eszter

A hugomnak is azt javasoltam, hogy menjen a KOTK-ba, mert még nem is tudja pontosan, hogy mi szeretne lenni. Egy, vagy két évig még középiskolás maradhat, annak minden előnyével, de már lényegesen szabadabban, mint érettségi előtt. Megszerezheti a nyelvvizsgát, és az idegenvezető képzésen csupa olyasmit tanulhat, ami az általános műveltséghez is nagyon jól jön. Ráadásul ingyen! Ha megszereti ezt a szakterületet, akkor legalább lesz elképzelése arról, hogy hová menjen továbbtanulni. Ha nem, akkor egyről már tudni fogja, hogy oda ne!

Az is közismert, hogy pályakezdő diplomásként nem nagyon kapkodnak az emberért a munkaadók. Viszont diplomával a zsebében már csak fizetős formában tanulhat tovább.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: nyelvtanulás szakma felvételi továbbtanulás idegenvezető képzés idegenforgalmi képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://kotk.blog.hu/api/trackback/id/tr76126862

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: how to get more starcoins on msp 2017.10.31. 06:20:13

Acai Juice Benefits Nutrition - roequithigolf on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása